OVER ONS - food-designer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OVER ONS

Food Designer-Company info

Wij zijn producent van koelverse mediterrane delicatessen. Door onze fysieke aanwezigheid in de mediterrane landen wordt de gehele keten beheerst.
Het mediterraans bloed stroomt letterlijk door het bedrijf heen. De eigenaren, de familie Ramdani komt uit dit gebied, althans de vorige generatie. De mix van passie, avontuur, creativiteit, samen met de Hollandse nuchterheid en efficiency, zorgt voor een zeer aantrekkelijke cocktail.

Productielocatie

In Amsterdam is een gloednieuwe fabriek uit de grond gestampt. De productieoppervlakte bedraagt 2000m2 en maakt het ons mogelijk de komende jaren hard te groeien binnen Europa.

Productieproces

Als je iets doet, moet je het goed doen. In onze fabriek staan meerdere volautomatische afvullijnen. Efficiency en continuïteit is hierdoor gewaarborgd. Korte levertijden zijn hierdoor gegarandeerd.

Verpakking

Wij bewijzen dat automatisering niet ten koste hoeft te gaan van flexibiliteit. Er zijn meerdere verpakkingen mogelijk; van rond tot vierkant en van groot tot klein. U kunt ook kiezen voor zogenaamde meervaksverpakkingen.

Etikettering

Er is keuze uit onder- en bovenetiket of uit trendy, bedrukte, kartonnen sleeves. U wilt het graag onder uw naam op de markt brengen, als een fancy label of wilt u gebruik maken van de uitstraling zoals wij ontwikkeld hebben? Dat is allemaal mogelijk.


 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu